L’expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha celebrat aquest dissabte a la nit el seu 70è aniversari en una festa privada al Teatre Reial de Madrid, en la qual ha estat acompanyat per la seva família, amics i membres destacats del Partit Popular. Aznar ha arribat al teatre a les 20:20 am amb la seva dona, l'exalcaldessa de Madrid, Ana Botella i amb els seus fills Ana i Alonso. Entre els assistents destaquen el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso o l’alcalde de la ciutat, José Luis Martínez Almeida. S'ha fet notar l'absència de l'expresident del PP, Pablo Casado. 

També han acudit a la cita figures de l'antic PP, com ara Jaime Mayor Ortega, Angel Acebes, Federico Trillo o José María Michavila, que van ser ministres sota la presidència d'Aznar, així com l'exvicepresident Francisco Álvarez Cascos. Entre alguns populars rellevants del govern de Mariano Rajoy hi havia els exministres Ana MatoAlberto Ruiz Gallardón. També cal destacar la presència de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que en ser preguntada per la moció de censura de Vox amb Ramón Tamames com a candidat, ha dit que tot i que el que va ser líder del PCE "no serà elegit" creu que "és un gegant del pensament econòmic que ho farà molt bé i que té moltes raons per censurar Pedro Sánchez". 

Feijóo, que aquest matí ha estat a un acte a Santiago de Compostel·la per presentar els candidats a les alcaldies de Galícia a les eleccions municipals del 28 de maig, ha fet broma a l'entrada del teatre quan se li ha preguntat què li havia regalat a Aznar. Ha respost que li ha donat "un quadern per apuntar".  El periodista Pedro J. Ramírez, que també ha estat convidat, ha dit que Aznar és "un home molt important de la història d'Espanya" i una persona per a la qual té "gran admiració i estima".

alberto nunez feijoo aniversari aznar teatre real madrid
Alberto Núñez Feijóo arriba a l'aniversari d'Aznar al Teatre Real de Madrid / Efe
isabel diaz ayuso aniversari aznar teatre real madrid
Isabel Díaz Ayuso arriba a l'aniversari d'Aznar al Teatre Real de Madrid / Efe
esperanza aguirre aniversari aznar teatre real madrid
Esperanza Aguirre arriba a l'aniversari d'Aznar al Teatre Real de Madrid / Efe
jose martinez almeida 70 anys aznar teatre real madrid
José Martínez Almeida arriba a l'aniversari d'Aznar al Teatre Real de Madrid / Efe
cayetana alvarez toledo aniversari aznar teatre real madrid
Cayetana Álvarez de Toledo arriba a l'aniversari d'Aznar al Teatre Real de Madrid / Efe