"Stop Sánchez" i "Indults no". Això és el primer que es llegeix quan es veu l'autocar de la plataforma España Ciudadana que recorre els carrers de Madrid pintat amb els colors de la bandera espanyola. La plataforma vinculada a Ciutadans ha iniciat aquest dimarts un recorregut per animar a participar a la manifestació que s'ha convocat aquest dissabte a Madrid per demanar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que no indulti els presos polítics.

Al vehicle s'hi veu una fotografia del vicepresident Oriol Junqueras rient, i també una foto del president a l'exili Carles Puigdemont, acompanyades del missatge “Indults no”.

Des de l'autocar es reparteix un paper que pretén donar sis motius per participar a la manifestació unionista de dissabte: "Si defenses un país de ciutadans lliures i iguals", "Si sents com a teva la bandera d'Espanya al balcó" o "Si vols eleccions i no un president que depengui de Puigdemont i Otegi", són alguns dels arguments d'España Ciudadana. Aquest dimarts, el vehicle va fer parada davant el Congrés dels Diputats.