Un jutge de l'Audiència Nacional obrirà una peça a part dins del cas Tándem per investigar les filtracions dels enregistraments de Corinna. Per això, el jutge Diego de Egea ha citat el dia 26 de juliol a l'excomissari José Manuel Villarejo per interrogar-lo sobre els àudios de l'amant de Joan Carles I.

Segons informa l'agència EFE, Villarejo compareixerà dijous de la propera setmana, 26 de juliol, des de la presó a l'Audiència Nacional perquè respongui sobre el seu presumpte col·laborador el comissari Enrique García Castaño i sobre una nova peça, la número 5, que el jutge ha obert a partir d'un ofici policial que li ha estat remès sobre nova informació trobada.

La citació es produeix una setmana després de la publicació de diferents enregistraments on l'amant del Rei l'acusava de donar instruccions en el cas Nóos i rebel·la les amenaces que va rebre per part del CNI. A més, el nou interrogatori Villarejo es produirà el mateix dia en què el director del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, compareixerà a petició pròpia davant de la Comissió de Despeses Reservades del Congrés per donar explicacions sobre l'actuació del servei d'intel·ligència en relació amb Corinna.

Villarejo porta un any empresonat, quan va ser detingut pels presumptes delictes d'organització criminal, suborn i blanqueig de capitals. Durant l'Operació Tàndem, la policia es va apoderar de nombrosos enregistraments que recullen diàlegs del policia amb destacades personalitats.