El tinent d'alcalde de Badalona i membre de Guanyem Badalona Jose Téllez ha ventat una atzagaiada avui a l'exdiputat de Catalunya en Comú Joan Coscubiela pel posicionament que ha mostrat davant la vaga feminista del 8-M.

"Les vagues, a més d’anunciar-les, publicitar-les i convocar-les, cal organitzar-les i garantir que es fan. I això només ho poden fer aquells que tenen presència organitzada als centres de treball. I les que donen la cara cada día davant de les seves companyes/ys", ha indicat l'exdirigent de CCOO.

Molts internautes han interpretat les paraules de Coscubiela com un retret a la vaga feminista, i Téllez també hi ha intervingut, i li ha clavat de valent. "Els homes hauríem de callar una mica aquests dies. Recolzar des de darrere la vaga feminista i garantir les feines de cures i reproductives. Hi ha el seriós perill que diem tonteries com una casa de pagès", diu. I en cita un exemple, la reflexió de Coscubiela.

  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat