"Villarejo no és pas el millor que hi ha hagut al món policial, vol destruir gent que defensa idees democràtiques". Són declaracions que l'expresident Artur Mas ha fet al programa Salvados. Fa referència a l'excomissari José Manuel Villarejo, implicat en l'Operació Catalunya

Mas es queixa de la filtració que el diari El Mundo va treure en plena campanya d'eleccions catalanes del 2012 on se l'acusava de "treure diners il·legals a través de comissions i portar-los a països estrangers sense declarar". L'expresident assegura que aquesta notícia li "va passar factura perquè sense aquesta calúmnia hauríem tret més vots i diputats".

Finalment, Artur Mas no ha dubtat ni un moment a assegurar que darrere l'Operació Catalunya hi ha el PP i diu que "segur que en alguns àmbits de la Moncloa se sap el que s'està fent, el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, n'estan al corrent". Segons Mas, aquesta operació va començar oficialment el 2012, amb la polèmica en plenes eleccions catalanes.