La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dissabte que el PP i el PSOE sempre pacten amb partits nacionalistes quan governen a la Moncloa. Arrimadas ho ha dit durant un acte del partit a l'Hospitalet al costat del president de la formació, Albert Rivera; la líder en l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, i l'excalcalde de l'Hospitalet i número 3 de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona, Celestino Corbacho.

Inés Arrimadas ha retret al PP que, quan arriba al Govern, "l'únic que fa és pactar amb els nacionalistes", com CiU i el PNB. A més, ha destacat que el lehendakari, Iñigo Urkullu, ha declarat aquesta setmana al judici al procés que va fer de mediador entre els presidents del govern espanyol i de la Generalitat, el popular Mariano Rajoy i Carles Puigdemont.

En aquest sentit, Arrimadas ha promès que Rivera no tindrà mediadors, i ha reiterat: "En el govern espanyol, tant PP com PSOE han fet el mateix, i, si no, ara no estaríem així". "Necessitem un president que mai no ens vagi a vendre per ser un dia més a Moncloa, que és el que han fet el PP i el PSOE," ha insistit Arrimadas.