La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha confirmat aquest divendres que no es reunirà amb el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè "continua amenaçant milions de catalans" amb un projecte independentista que considera "completament fora de la llei".

En una roda de premsa des del Parlament, Arrimadas ha criticat que el Govern mantingui a la façana de la Generalitat la pancarta a favor de l'alliberament dels presos sobiranistes: "No ens podem donar convidats per Torra a un lloc que exclou milions de catalans". A més, ha assegurat que són "el partit del diàleg" però que no poden celebrar una trobada amb Torra, perquè creuen que la seva voluntat real no és parlar, sinó seguir en la confrontació.

"No vol dialogar, només vol confrontació. És una persona que se salta la llei i defensa els símbols partidistes. Vol excloure milions de catalans de la vida pública", ha afegit Arrimadas. Tanmateix, no ha descartat veure's més endavant amb ell i li exigeix "algun canvi o gest" com retirar la pancarta del Palau.