La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha menystingut avui a Tarragona l'exili del president Carles Puigdemont, motivat per la persecució judicial d'Espanya. Arrimadas ho ha presentat com un "peculiar viatge de plaer". 

"Els ciutadans no poden anar-se'n a Brussel·les a l'òpera com Puigdemont. Han de quedar-se aquí pagant factures, els autònoms i taxes". "Aquestes persones no poden fugir com ha fet Puigdemont", ha assegurat davant unes 1.300 persones.

Arrimadas ha acompanyat la seva versió particular de l'exili del president i dels consellers a Brussel·les amb durs atacs a l'independentisme. "Mai no ha tingut majoria social, ni tindrà ni té suport internacional ni cobertura legal, però sobretot no té la raó", ha indicat.

Arrimadas ha demanat aquest diumenge enterrar amb "vots taronges" el procés independentista el 21-D, que considera que serà la data històrica d'aquest procés perquè li posarà data de caducitat.

Arrimadas ha destacat que la circumscripció de Tarragona va ser un "mur de contenció" de l'independentisme en les eleccions del 2015 —quan Cs va obtenir 4 diputats com a segona força després de JxSí, amb 9—, i espera que en aquests comicis la ciutat sigui encara més espanyolista.