La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha ratificat aquest dilluns al matí a un jutjat de Barcelona la seva denúncia contra una dona que va desitjar que la violessin en grup a través d'un missatge penjat a Facebook a principis de setembre. Després d'un debat a Telecinco, la dona va escriure referint-se a Arrimadas: "Sé que em plouran les crítiques de tot arreu, sé que el que diré és masclista i tot el que es vulgui. Només puc desitjar-li que quan surti aquesta nit la violin en grup perquè no es mereix cap altra cosa aquesta gossa fastigosa". La dona es va mostrar penedida dies després.

Arrimadas ha ratificat la denúncia a la Ciutat de la Justícia, on ha estat acompanyada d'altres diputats del seu partit com Carlos Carrizosa, Jan Castel , Joan Garcia i Noemí de la Calle. Tot i que ha ratificat la denúncia, Arrimadas no ha volgut detallar quina pena consideraria justa per a la dona que la va vexar, i ho ha deixat en mans de la justícia. Per a la líder de Cs, el comentari va ser "intolerable, ofensiu, denigrant", però no només contra ella, sinó contra les idees que representa, els més de 730.000 votants del seu partit i cap a les dones.

Arrimadas insult violacio

Segons ella, "són especialment greus comentaris com aquests que creixen a la xarxa, que per alguns és un espai d'impunitat". "Ens agradaria que es respectés qualsevol ideologia", ha demanat. "Ja està bé de pensar que els insults i les amenaces a les xarxes no tenen conseqüències", ha afegit.

Per a Arrimadas, aquest comentari és un exemple de "l'escalada de tensió social que es viu a les famílies, entre els amics i companys de feina". Per això, ha opinat que els catalans es mereixen "viure en pau, tranquils, en una terra on no s'amenaci i insulti ningú per les seves idees, que no es declari ningú persona 'non grata'". Així, les eleccions del 21 de desembre són una "bona oportunitat" perquè els ciutadans es "tornin a donar la mà, les empreses vulguin tornar i no fugir com ara, i es pugui pensar en polítiques socials i econòmiques i no en el monotema".

"Crec que compleixo la meva obligació, com a representant política, de denunciar-ho, perquè vull que Catalunya torni a la convivència, el seny, a una etapa política de respecte per a tothom", ha afegit.

Preguntada sobre les agressions físiques a ciutadans per part de manifestants espanyolistes, ha dit que les condemna "absolutament". "Hi ha hagut manifestacions i atacs de tota mena, també a persones que no pensen com nosaltres", ha reconegut, i ha rebutjat qualsevol tipus d'agressió, amenaça o escarni a persones del seu partit, o de partits que pensen com ells en matèria d'independència, i a d'altres que pensen al contrari. "Condemnem totes les agressions, amenaces o escarnis a qualsevol persona per la seva ideologia", ha conclòs.