Dures critiques de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, cap a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ahir va rebre la notificació del Tribunal Constitucional amb l'avís de possibles sancions per la votació de les conclusions del Procés Constituent el passat 27 de juliol. Per Arrimadas, Forcadell "segueix actuant com si encara fos presidenta de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC)", i no com a màxima autoritat del Parlament.

En aquest sentit, Arrimadas també ha assegurat que "tots hem de complir la llei", i que si algú no ho fa, "això tindrà conseqüències". Per això, ha recalcat que "la justícia ha d'actuar i ha de decidir quines són les conseqüències que té saltar-se-la".

Investidura

Pel que fa al debat d'investidura espanyol, fixat ara ja pel 30 d'agost, Arrimadas ha volgut criticar els socialistes per no voler fer passos per a l'acord amb PP i Ciutadans, i ha assegurat que "el que estan fent PSOE i Podemos és mantenir un govern amb majoria absoluta". 

En aquest sentit, la líder del partit taronja a Catalunya ha remarcat que "els partits constitucionals hem d'arribar a un acord per garantir els principis d'unitat, solidaritat i acord". Per això, i en unes paraules clarament dirigides al procés, ha assegurat que "s'ha de parlar de reforma constitucional, però no posarem mai en qüestió que s'ha de basar en un principi d'unió".