La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit que el seu partit "no farà ni un pas enrere" malgrat les agressions que han patit alguns dels seus dirigents. Arrimadas es referia a l'agressió denunciada aquest diumenge pel portaveu de la formació a l'Hospitalet de Llobregat, Miguel García, a qui ha traslladat "tot el seu suport".

Arrimadas ha subratllat que no és un cas aïllat i s'ha referit als constants atacs a la seu de l'Hospitalet i també a la seu del partit al carrer de Balmes, de Barcelona. "Tres atacs en el darrer mes, sis en els darrers dos anys", ha recordat en relació a la seu de l'Hospitalet.

Agressió a l'Hospitalet

El portaveu del partit a l'Hospitalet, Miguel García, estava repartint fulletons amb altres regidors en una carpa ubicada al mercat de Los Pajaritos del barri de La Florida quan un jove es va acostar i, després d'insultar i amenaçar els polítics, va colpejar el portaveu a la cara i el costat.

Després de rebre atenció mèdica en l'ambulatori de guàrdia, García es va desplaçar fins a la comissaria local dels Mossos d'Esquadra per presentar una denúncia.

En roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, Arrimadas ha traslladat "tot el suport" a Miguel García i a la resta de dirigents i militants d'aquesta localitat barcelonina, després d'aquesta "agressió física i les amenaces de mort que tant ell com la resta van patir".

"No farem ni un pas enrere, malgrat aquestes agressions i aquest patiment, seguirem defensant un projecte de regeneració democràtica i un projecte econòmic seriós, dins d'Espanya i la UE, i que posa molt l'accent en les polítiques socials. El mateix Miguel García ahir estava explicant als ciutadans la nostra proposta de gratuïtat de llibres de text", ha recordat.