Arran acusa Puigdemont de "traïció inadmissible" per "frenar el mandat popular". L'organització juvenil d'esquerra radical Arran ha acusat aquest dimarts el president Carles Puigdemont d'incórrer en una "traïció inadmissible" per suspendre els efectes de la declaració d'independència per buscar un diàleg.

"Estem assistint a una traïció inadmissible. Avui @KRLS (Carles Puigdemont) frena el mandat popular clar i rotund del referèndum", ha escrit Arran en el seu compte de Twitter després de la intervenció de Puigdemont en el Parlament.

Poc abans, Arran havia afirmat que "ha quedat demostrat que no hi ha espai per al diàleg" i que "la declaració d'independència s'ha d'executar ara mateix". En el seu mateix compte, ha relatat que al passeig de Sant Joan "es respira ràbia i indignació". "Milions de persones ferides per a això? No teniu vergonya, Junts pel Sí", ha subratllat.

Així, l'organització, propera a la CUP, considera que "ara més que mai" han de seguir "organitzats per exigir l'aplicació immediata de la independència". "Que la prudència no ens faci traïdors!", ha reblat.