Vox va convocar a tots els seus simpatitzants a Badalona aquest matí. Han instaurat una carpa a les 10h però han provocat la reacció d'una cinquantena de persones, entre elles l'actor Willy Toledo que han protestat contra la ideologia d'ultradreta que propaga aquest partit. A primera hora, han encerclat la carpa a la Rambla de Badalona, cantonada amb el carrer Sant Joaquim.

Ràpidament han arribar els Mossos que han tallat l'accés des del carrer del Mar, la via comercial del centre de la ciutat, amb el passeig de la Rambla. Fins allà, s'han traslladat els membres de l'ARRO i han retirat els antifeixistes que encerclaven la carpa, també Toledo. Malgrat tot, la concentració continua amb crits de "feixistes". La policia barra el pas a centenars de persones que volien passejar.

Des de Vox Badalona, han agraït amb ironia, la presència de l'actor: "Moltes gràcies per l'assistència de Willy Toledo, això significa que estem fent bé la nostra feina". 

La resposta, també a través de twitter, de Toledo ha estat contundent: "A Badalona, enfrontant-nos als feixistes. Els de paisà i els d'uniforme". Carrega clarament contra els Mossos.

Amb pancartes on es pot llegir 'Fuck Vox' o 'Badalona antifeixista', els crits contra aquest partit segueixen escoltant-se. Fins allà, també s'ha traslladat el seu candidat per les eleccions i diputat al Congrés, Ignacio Garriga, que ha intentat animar els seus simpatitzants a través de megàfon però ha estat impossible escoltar-lo perquè els crits dels manifestants eren més forts.

Vox havia anunciat que plegaria la carpa a les 14h però finalment, al voltant de les 12h han recollit tot mentre els antifeixistes cridaven que recollissin "la merda de terra" dirigint-se als simpatitzants com a "porcs".