El grup Anonymous ha fet pública la suposada identitat d'un setè  jutge que va participar en els correus insultants contra polítics catalans i contra el moviment independentista. Segons ha publicat aquest grup a Twitter, es tracta del jutge de Vallladolid Florencio de Marcos Madruga.

Segons Anonymous, Marcos Madruga va comparar en el xat el president a l'exili, Carles Puigdemont, literalment amb “un violador que en lloc d’introduir el penis introdueix objectes a la vagina”.

Segons el mateix grup, la sisena és la jutgessa Isabel María Carrillo Sáez.

Carrillo Sáez és qui hauria retret als jutges alemanys que demanessin informes sobre les presons espanyoles "i algunes xorrades més". “Ens ho exigeixen com si fóssim un país bananer”, es queixava.

Carrillo Sáez s'afegiria així a la jutgessa d'instrucció Leire Aparicio Martínez.

Aquesta magistrada va dir que és “gravíssim” que dirigents i polítics independentistes “menyspreïn el sistema de fonts (llei, costum i principis generals del dret) i la independència del poder judicial”, segons Anonymous.

El quart jutge que citen seria el navarrès Fermín Otamendi Zozaia.

Aquest magistrat seria qui va assegurar que als independentistes no els agrada gaire "el respecte i el compliment de la llei".

Segons Anonymous, el tercer jutge seria José Carlos Martin Martín. 

Aquest magistrat seria el que afirma que els independentistes són un "virus", i que va marxar del seu poble "per tal que no infectés el seu fill".

Anonymous també cita Carlos Peinado Domínguez. Aquest magistrat hauria dit que els independentistes són una "grip separatista", i també que "el Codi Penal, (...) serà l’única manera de deixar clar a alguns que mai no poden situar-se per sobre de la llei”.

El primer nom que ha donat Anonymous és el del president de la sala 14 de l'Audiència Provincial de Barcelona, Agustín Vigo Morancho.

Anonymous ha afirmat que Vigo Morancho és qui compara la situació a Catalunya amb el nazisme, també tracta els independentistes de "colpistes" i diu que "se’ls ha d’imputar i, si són innocents, ja ho dirà la sentència que es dicti en el seu dia. Amb els colpistes no es negocia, ni es dialoga”.

Afegeix que aquest jutge té un blog personal on ha criticat que el govern de Pedro Sánchez "ha pactat amb colpistes, independentistes i terroristes", en al·lusió a la moció de censura.