La diputada del PP català Andrea Levy s'ha referit al procés d'independència català com una "pel·lícula de terror". Ho ha dit en una piulada al seu compte de Twitter en què ha citat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que aquest dissabte al matí ha dit "Fem por i més que en farem", a l'acte organitzat per l'AMI al paranimf de la UB

Levy afirma que hi ha un sentiment de por generat pel procés ja que assegura que "Catalunya viu una pel·lícula de terror protagonitzada per Puigdemont".

Crítica al PSC 

A més a més, Andrea Levy ha demanat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que digui clarament als alcaldes del PSC que "no s'hi val fer el joc als independentistes". En declaracions als mitjans des del municipi madrileny de Las Rozas, Levy ha reclamat coherència a Sánchez, ja que, segons ella, fora de Catalunya defensa una cosa i després se n'oblida de defensar-la a dins.

La popular també ha criticat la voluntat de l'alcaldessa de Barcelona "d'obrir les portes de l'Ajuntament de la ciutat perquè se celebri un referèndum il·legal". Davant d'això, ha reclamat al PSC de Barcelona que "trenqui la seva coalició de govern" amb els comuns si Colau continua fent costat als independentistes.