L'ANC de Badalona (Barcelona) reparteix des d'aquest dijous fanalets amb estelades per a la cavalcada de Reis, seguint l'exemple de la territorial de l'entintat sobiranista a Vic (Barcelona).

A través del seu compte de Twitter, la territorial de l'ANC ha anunciat la distribució dels fanalets entre les 12 i les 14 hores en la confluència dels carrers Mar i Pietat de Badalona, juntament amb una foto del fanalet i un lema que resa: "Anem a rebre els Reis Mags amb els fanalets de l'estelada".

També en el seu compte de Twitter, la regidora de l'Ajuntament de la ciutat Agnès Rotger (ERC) ha fet una crida a recollir el fanalet per anar a la cavalcada.

Rotger va ser la regidora que es va desmarcar, en la seva declaració davant del jutge com investigada per presumpta desobediència, de l'estripada de l'ordre judicial del 12 d'octubre que va protagonitzar l'edil de la CUP i soci del govern municipal José Téllez (CUP) a les portes de l'Ajuntament.

A través de la mateixa xarxa social, el coordinador general del PP i exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha penjat unes fotos de les parades col·locades al carrer en què s'estan repartint els fanalets.

En una altra entrada, ha criticat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, afirmant que "si fos un president de veritat", ja hauria desautoritzat la campanya.