La possible investidura del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, s'acosta i les portades ho saben. En el poti-poti informatiu d'aquest diumenge destaquen el protagonisme de Junts i ERC i també la paraula amnistia. En aquesta mateixa línia, El País destaca "Feijóo, en su laberinto" i també posa èmfasi en les possibilitats del líder socialista, Pedro "Sánchez trata de que Junts renuncie a otro 'procés'". El diari també té espai en portada pel temporal i les destrosses que van afectar Líbia, on es calcula que el nombre de morts podria arribar als 20.000. "En la zona cero de Libia. "La situación en Derna es peor que en la guerra"". Espai també per a una petita anàlisi sobre la popularitat el rei del Marroc, Mohamed VI, després del terratrèmol. "El terremoto agita los cimientos del reinado de Mohamed VI"; "Violencia juvenil extrema: "Usas el cuchillo porque lo ves normal". Petita menció a l'acostament entre les jugadores de la selecció espanyola de futbol i la RFEF, que podrien acostar posicions. "La RFEF y las jugadoras acercan posturas"; "La lengua española vale el 10% del PIB mundial".

el pais 17 setembre

En aquesta mateixa línia, El Mundo, també centra la portada en les negociacions i pactes per a la possible investidura. "Ferraz ve a González y Guerra en un complot con afines al PP"; "La consigna de los barones del PP a Feijóo: "Presidente, debes liderar el sentir de la calle"; "Calviño no culmina la reforma fiscal de la UE"; "Sólo el 51% de los votantes del PNV encaja la sumisión ante Pedro Sánchez".

el mundo 17 setemrbe

Protagonisme pel Marroc a l'ABC i les conseqüències del terratrèmol més d'una setmana després. "Las parias del terremoto. Las víctimas más castigadas por el seísmo son las viudas bereberes; tras perder a sus maridos se enfrentan a un futuro incierto: "Solo tienen a Alá"". "La amnistía despierta al constitucionalismo".

abc 17 setembre

La Razón centra la seva portada en Puigdemont i l'avantatge que el rotatiu diu que busca sobre ERC pactant amb Sánchez. "Puigdemont quiere que el pacto con Sánchez le dé ventaja sobre ERC". Espai també per als més de 10.000 migrants a l'illa de Lampedusa en tres dies. "La isla de Lampedusa desbordada: 10.000 inmigrantes en tres días"; "Podemos exige que Montero siga como ministra de Igualdad"; "El precio del petróleo se acerca a los 100 dólares y asfixia al consumidor"; "La nueva Ley de Bienestar Animal arrancará el día 29 a medio gas".

la razon 17 setembre

La Vanguardia també centra la seva portada de cara a una possible investidura de Feijóo. Destaca una entrevista a Yolanda Díaz on parla de l'amnistia i el que podria implicar.  "Yolanda Díaz, vicepresidenta segunda del Gobierno en funciones: "La amnistía solo puede salir de un pacto, sin unilateralidad". També posa èmfasi en la pressió, segons descriu el rotatiu, de Junts i ERC a Sánchez. "Junts y ERC suben la presión sobre Sánchez"; "Arranca la Copa del América".

la vanguardia 17 setembre

El Periódico també dedica un espai, tot i que breu, a la portada per a ERC i Junts. "Meten presión a Sánchez para negociar ya la amnistia". També espai per a la golejada del Barça a Montjuïc contra el Betis (5-0). La fotoportada i el titular de portada són per al talent femení. "La tecnologia espera el talento femenino. La brecha de género se mantiene en las profesiones del futuro y el número de mujeres que estudia carreras técnicas avanza cada año pero lentamente".

el periodico 17 setembre

El Punt Avui destaca en portada la mort de Vila Casas. "Adeu al gran mecenes català". També "Estop invasors". "Hi ha unes 300 espècies exòtiques que cal vigilar perquè no s'implantin al país". Lloc per a destacar que Itàlia és a la cua dels drets LGTBI. El rotatiu destaca la gran victòria del Barça a Montjuïc. 

punt avui 17 setembre

"Què canviarà si el català és oficial?" És la pregunta que intenta respondre el diari Ara. Destaca que l'idioma es normalitzarà als medicaments i al programa Erasmus. Però hi ha països multilingües amb reticències. Espai per a les advertències d'ERC i Junts que les negociacions no van bé. 

ara 17 setembre