El Festiva Cruïlla celebra aquest cap de setmana la seva novena edició al Parc del Fòrum. El grup de rap metal nord-americà va aterrar aquest divendres al festival per oferir un concert amb un missatge molt especial: "Catalunya Lliure".  Això és el que duia escrit i enganxat amb un paper darrera la guitarra el guitarrista de la formació.

Prophets of Rage és una súper banda integrada per components de tres grups: Rage Against the Machine, Cypress Hill i Public Enemy. En la seva primera actuació a Barcelona el grup ha passat com una piconadora per l’escenari amb un còctel explosiu de rock cru i el hip-hop. Molts nostàlgics de les tres formacions han vibrat amb aquesta inesperada conjunció d’artistes. I no pocs han estat els sorpresos en veure la indumentària que lluïen, vestits tots amb la samarreta del Barça.

El grup ha interpretat temes del seu debut homònim, però també bastantes versions explosives de cançons mítiques dels tres grups que l’integren, especialment de Rage Against the Machine.