L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha viscut un altre episodi de discriminació homosexual, després de les amenaces que va rebre el passat mes d'agost. Aquesta vegada, ha rebut una carta anònima en què se'l critica per pretendre remunicipalitzar el servei d'aigua de la ciutat i, d'altra banda, li dedica tota una sèrie d'insults inadmissibles, escrits amb una ortografia força deficient, com el següent: "Vol anar amb martingales a l'empresa de les aigües de Terrassa per a netejar-se la boca i el cul amb el mariconàs del seu marit". Tota una mostra d'intolerància.

El missatge que ha rebut Ballart s'adreça a ell com "l'alcalde" -així, en cursiva- amb una clara voluntat de desautoritzar-lo en el càrrec. Acte seguit, s'exposen tres crítiques a l'alcalde força mal escrites. D'una banda, li recorda que "els maricons" no "s'han llegit" la Llei de Normalització Lingüística, en un intent d'apel·lar l'ús de la llengua espanyola i la llengua catalana.

Just després, fa una segona petició:  "Vol anar amb martingales a l'empresa de les aigües de Terrassa per a netejar-se la boca i el cul amb el mariconàs del seu marit". En darrer terme, després d'aquest segon comentari homòfob, arriba un tercer comentari en què li demana que "distingeixi la llei de tots de la llei de la seva llei de les martingales".

Ballart no ha trigat a fer pública la missiva i a criticar-la a través de les xarxes socials: "Per molts anònims i campanyes de difamació", ha apuntat l'alcalde de Terrassa, assegura que persistirà en la via de remunicipalitzar l'aigua perquè a la cocapital vallesana, deixi de ser "un negoci privat", ha explicat a Twitter.

No és el primer cop

L'alcalde de Terrassa ja va denunciar haver rebut amenaces i insults homòfobs el passat mes d'agost. En aquell context, els missatges van ser una resposta a la retirada del nom al carrer "Salvador Gros", un voluntari de la División Azul. Entre les paraules que li dedicava l'homòfob als missatges van destacar: "Más vale que no te cruces con migo que te pateo la cara" (sic) i "Maricón de mierda".