El figuerenc Bruno Pérez va ser destituït del seu càrrec al govern autonòmic de l'Aragó per "pèrdua de confiança" en simpatitzar amb la causa catalana. 

Pérez va afirmar que es troba "en estat de xoc" i va explicar sentir-se víctima d'una persecució política per part del president aragonès, Javier Lambán. Pérez només va durar al càrrec de Director General d’Administració Electrònica i Societat de la Informació del Govern Aragonés. i Ciutadans va alertar que el ja excàrrec hauria participat en el passat en performances independentistes que incloïen l’encesa massiva d’espelmes i Podemos-Equo, qui li va designar el càrrec, va acceptar la seva destitució fulminant.

La xarxa es va inundar de seguida amb mostres de suport cap a Pérez, qui aquest dimecres ho ha agraït públicament. "No és un moment fàcil", ha explicat, però no es penedeix de res. "Sento llàstima per tot el que està passant. No són moments molt agradables, tots som persones. Nomes puc dir ... ho sento molt, ho Tornaria a Fer. No vaig fer res mal fet", ha escrit al seu compte de Twitter.

El passat divendres, el portaveu del Ciutadans a Aragó, Daniel Pérez Calvo, va assenyalar en un tuit que Pérez va participar en una encesa d’espelmes amb la forma de l’estelada en  un acte previ al referèndum de l’1 d’Octubre del 2017.