El campió del món de motociclisme el 1999, Alex Crivillé, ha vist com el seu nom apareixia avui als papers de Panamà, perquè hauria cobrat els drets d'imatge des d'una societat offshore establerta a les Illes Verges Britàniques, una informació a la qual ha tingut accés El Confidencial en col·laboració amb La Sexta. El 25 de gener del 2000, quan Crivillé residia legalment a Suïssa i tres mesos després que guanyés el mundial dels 500cc, el despatx d'advocats Mossack Fonseca va registrar la societat Pro Best Invest S.A perquè el "noi de Seva" pogués gestionar a través d'ella els drets d'imatge i marca. Tanmateix, segons assegura el seu assessor, el campió del món en pagava els impostos pertinents a Suïssa. 

L'últim intermediari va ser una societat holandesa, Racinvest, a qui, en tenir un tracte fiscal més favorable amb les Illes Verges Britàniques on residia Pro Best Invest S.A, se li van cedir els drets d'imatge a Europa sota la legislació holandesa. Es tracta d'"un entramat legal, però sí, podem parlar d'enginyeria fiscal", assegura l'assessor de Crivillé. La societat holandesa es va tancar el 2006, quatre anys després que Alex Crivillé tornés a Espanya per retirar-se del motociclisme, segons queda reflectit als documents de Mossack Fonseca. A més, l'assessor de Crivillé ha assegurat que el pilot està al corrent de la seva tributació amb la Hisenda espanyola. 

El contracte de gestió de drets amb data 30 de juny de 2000 mostra les marques registrades pel pilot sota el nom d'"Alex Crivillé" a Espanya i "Alex Crivi" i "Alex Crivillé-Crivi" a tota Europa. D'aquesta forma, Pro Best Invest podia gestionar els drets d'imatge a tot el món, exceptuant els Estats Units i el Canadà. Més concretament, la societat va pagar 72.000 euros anuals com a quantitat fixa i un 85% dels beneficis obtinguts per sobre d'aquesta xifra.