El Consell General del Poder Judicial ha assignat ja nova titular per al jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona després de la mort de Juan Antonio Ramírez Sunyer. És Alejandra Gil. Ocupava fins ara el jutjat d'instrucció 10.

Poca cosa se'n sap de la nova jutgessa. Gil estava destinada fins ara al jutjat d'instrucció número 10, que ocupava en substitució de la magistrada Míriam de Rosa Palacios, que fins ara ha estat de serveis especials com a professora de l'Escola Judicial. 

Míriam de Rosa Palacios, la jutgessa que va investigar el cas de l'hotel del Palau de la Música, ha demanat tornar al seu jutjat. I a Alejandra Gil li correspon el nomenament en propietat com a titular del jutjat d'instrucció 13, vacant des de la mort del seu anterior titular, Juan Antonio Ramírez Sunyer.

Gil s'ocuparà exclusivament del cas 1-O. La resta està adjudicat al seu reforç, Sergi Gustau Casares Zayas. 

Alejandra Gil Llima va ingressar a la carrera judicial per oposició el 1999 i va tenir la seva primera destinació en el jutjat de primera instància número 5 de Sant Feliu de Llobregat. Posteriorment, ha estat titular del jutjat de primera instància número 5 de l'Hospitalet de Llobregat i del jutjat de primera instància número 43 de Barcelona, fins que el març del 2017 es va incorporar al jutjat d'instrucció número 10 de la capital catalana.