L'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (PDeCAT), ha defensat aquest dimarts que s'haurien de tancar les fronteres amb Espanya enlloc de fer una aturada de país durant aquesta tardor en una entrevista a La Xarxa.

Casals, ho ha defensat al·legant que per protestar contra l'actual situació a Catalunya el que s'ha de fer és "parar aquell que intenta perjudicar-te", en aquest cas Espanya. L'alcalde de Molins de Rei també ha recordat que a l'hora de fer aquest tipus de propostes sempre s'ha de tenir present que s'han d'efectuar aquelles que tinguin el màxim rendiment per a Catalunya, tant a nivell intern com extern.

Casals, però, no s'ha quedat aquí i ha assegurat que durant el tancament fronterer s'hauria de procurar exportar el màxim des de Catalunya i alhora, fer "patir" Espanya, perquè Catalunya és un "país que també ha de tirar endavant".

Per últim, l'alcalde de Molins de Rei, ha assegurat que amb aquesta proposta Catalunya aconseguiria cridar l'atenció d'Europa i demostrar que Espanya no està "fent les coses bé".