El president del PP Català, Xavier García Albiol, ha anunciat que aquest dimecres presentarà una denúncia contra TV3 davant la Junta Electoral per suposat "adoctrinament en el canal infantil". Així ho ha assegurat en un missatge a les xarxes socials, on ha criticat que "TV3 no té límit". 

Albiol veu "adoctrinament" en l'informatiu Info K, del canal Super3, per haver donat la notícia de l'empresonament del vicepresident i set consellers del Govern i haver explicat què són els presos polítics. Tot i que els periodistes de la cadena expliquen als nens que hi ha partits que consideren que són presos polítics i altres que no, i expliquen també els delictes que se'ls imputen, Albiol no ho veu suficient i assegura que el seu partit ho denunciarà.

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ja havia advertit aquest dimarts que el seu partit està "molt vigilant" amb les emissions de TV3, i que presentarà les denúncies pertinents, si és necessari, quan vegi que no es garanteix la pluralitat​.