El líder del PP català, Xavier García Albiol, va haver de ser protegit dimecres a la tarda a Mataró, quan després de protagonitzar un acte al Centre Cívic Espai Gatassa es va trobar amb la sortida bloquejada per part d’un grup de manifestants. Els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir per protegir el polític, que després d’un quart d’hora va poder sortir sense més incidents.

Va ser el mateix García Albiol que va ocupar-se d’explicar els fets per mitjà d’un Periscope, on va donar detalls com ara que l’acte s’havia pogut realitzar amb normalitat i que els assistents van poder sortir un cop acabat sense problemes. Ara bé, Albiol també ha advertit que va haver de sortir protegit perquè “un grup de feixistes” havien impedit la celebració de l’acte.

"No tenen altre nom que feixistes"

“No tenen altre nom que feixistes”, ha afegit Albiol en referència als manifestants, entre els quals hi havia representants de col·lectius com Endavant OSAN Maresme, l’Ateneu Anarquista Poble Sec i la Plataforma d’Afectats per la Crisi. Per això mateix, Albiol ha volgut advertir: “Ni aquests feixistes ni cap altre podran impedir que el PP de Catalunya expliqui el seu projecte i donem a conèixer les nostres propostes i col·laborem amb la resta d’Espanya perquè el 26 de juny el PP guanyi les eleccions”.

Albiol ha insistit que per molt que “cridin, amenacin, insultin i peguin”, el PP “seguirà donant la cara”. Finalment, el líder popular ha tancat el seu Periscope agraint l’assistència als participants i la feina feta pels Mossos d’Esquadra.