Va assegurar no cobrar res de l'Ajuntament de Badalona, però ha ingressat diners de les arques municipals en concepte de dietes. El líder del PP català, Xavier García Albiol, va cobrar 15.197 euros entre el gener i el setembre d'aquest any de l'Ajuntament de Badalona en concepte de dietes com a "regidor simbòlic".

En sentir que Albiol negava ingressar diners del consistori, el regidor del PDeCAT a la mateixa ciutat, Pere Martínez, va decidir buscar la informació corresponent i va poder contrastar que sí que en cobra i que, a més, és una quantitat "gens menyspreable".

Malgrat no haver anat als plens d'abril, agost i setembre i a altres comissions informatives, el president del PP a Catalunya suma a aquesta xifra en concepte de dietes els 1.747 euros mensuals que cobra com a regidor, els 6.459 euros també mensuals que rep com a diputat del Parlament i els 4.368 euros al mes que guanya com a senador, un sou que, com va dir l'exdiputat de la CUP David Fernàndez fan que "Albiol no necessiti pensió".