Alberto Nuñez Feijóo cada vegada treu més avantatge a Pedro Sánchez. I és que, si avui se celebressin eleccions generals, el Partit Popular passaria dels 89 diputats actuals i el 20,82% de vot a 135 escons i el 31,6%. D'aquesta manera, segons preveu la nova enquesta de Sociométrica per a El Español, Feijóo superaria Sánchez amb un marge de 6,6 punts percentuals. Per contra, el candidat del PSOE patiria un fort cop, tot retrocedint del 28% de vot al 25% i de 120 escons a 97. Si es compleix el sondeig, Feijóo obtindria els millors resultats del PP des de l'època de Mariano Rajoy. Concretament, des de 2016, quan Rajoy va obtenir el 33,1% i 137 escons.

Qui també retrocediria és Unidas Podemos, del 12,84% de vot i els 35 escons a l'11,2% i 30 representants. Així doncs, la possibilitat de reeditar un govern d'esquerres està força lluny, ja que el PP, amb el suport de la ultradreta de Vox, aconseguiria la majoria absoluta folgadament. I és que els de Santiago Abascal, malgrat baixar una mica, es mantenen força estables en les enquestes. Aquest darrer sondeig els pronostica un 15% de vot i 46 escons. Una baixada que en percentatge de vot és molt lleugera, però que en escons és més gran, ja que el 2019 van aconseguir 52 escons i un 15,09%. Però aquest retrocés no perjudica les possibilitats de la dreta d'aconseguir el poder, ja que el PP està més fort que mai a les enquestes. El sondeig també preveu una patacada de Ciutadans (C's), que perdria els 10 diputats actuals, tot passant del 6,79% de vot al 2,1%. I Más País es mantindria amb els 3 escons dels anteriors comicis.

Pel que fa als partits independentistes catalans, ERC deixaria escapar un escó respecte als comicis de 2019. De 13 passaria a 12. Escau esmentar que el sondeig només concreta el percentatge de vot que aconseguirien PP, PSOE, Podemos, Vox i C's. En canvi, Junts es mantindria igual, amb 8 escons. La CUP, com ERC, perdria un representant i es quedaria només amb un escó.  Quants als partits sobiranistes bascos, el PNB i EH Bildu repetirien els resultats de 2019, amb 6 i 5 escons respectivament. I el BNG aconseguiria mantenir l'escó aconseguit el 2019.

Finalment, Coalició Canària perdria un escó i es quedaria només amb un, l'Espanya Buidada aconseguiria dos diputats i el Partit Regionalista de Cantàbria repetiria l'escó aconseguit l'any 2019.

L'enquesta ha estat elaborada entre el 28 de febrer i el 3 de març, amb l'escàndol del cas Mediador i les acusacions per la marxa de Ferrovial d'Espanya a l'ordre del dia.