Dues activistes del grup feminista Femen han interceptat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, aquest dissabte en un acte de la formació a Màlaga. Les dues dones, en topless, s'han abalançat sobre Rivera al crit de "el meu cos no es ven, el meu ventre no es lloga".

Les activistes han protestat amb el tors completament nu, tal com és habitual en les accions del grup Femen, contra la política de gestació subrogada proposada per Ciutadans. El líder del partit ha ignorat les manifestants i els assistents han reaccionat amb crits de "president" i una escridassada contra les joves. 

Rivera ha instat en diverses ocasions el govern de Pedro Sánchez a regular la gestació subrogada a Espanya. Per Ciutadans, això suposaria una oportunitat més per al col·lectiu LGTBI per formar una família. Tanmateix, pel grup feminista, els ventres de lloguer són una "explotació de la dona"

Femen és un grup activista feminista d'origen ucraïnès que duu a terme accions de protesta, generalment en topless i amb missatges escrits al tors de les activistes, contra el sexisme arreu del món. La contundència de les accions que protagonitza ha fet que el grup es popularitzés i s'estengués ràpidament arreu d'Europa.