El líder de Ciutadans, Albert Rivera, s'exalta quan veu la paraula Altsasu escrita en un cartell. Avui mateix ha publicat una imatge al seu compte de Twitter on hi apareix el cartell del trencant NA-2410 de l'autopista que condueix cap a la localitat navarresa. Rivera ha fet un únic comentari: "¡Viva la Guardia Civil, viva la libertad!", ha escrit. També ha acompanyat la frase amb l'emoticono de la bandera espanyola. 

Els joves condemnats pel cas Altsasu fa més de 800 dies que son a la presó. Una batussa amb guàrdies civils fora de servei, de paisà, una matinada de festa a Altsasu, a Navarra, va acabar amb condemnes de fins a 13 anys de presó per a vuit joves. La jutgessa Lamela i la fiscalia de l'Audiència Nacional els van acusar de terrorisme.

Ciutadans, amb particpació del PP i de Vox, va convocar un acte polític a principis de novembre a Altsasu que buscava "generar enfrontament per treure rèdits electorals". Milers de persones van participar en una contramanifestació convocada per l'assemblea de veïns de la localitat, per rebutjar l'acte de la plataforma 'Espanya Ciutadana'.