Moncloa fa pudor. Així és com resumeix El Confidencial Digital el problema que s'ha pogut detectar en les seus d'alguns ministeris actuals al recinte. La Moncloa no és només el seu palau sinó també una dotzena d'edificis. Els afectats són l'edifici INIA i el de Serveis. L'INIA és l'Antic Institut de Serveis Agraris on havia d'anar Pablo Iglesias però finalment, el vicepresident va preferir anar al Ministeri de Sanitat on, aquest diari El Nacional ha pogut saber que no ha estat ben rebut per una part dels seus treballadors que ara veuen com s'hauran de desplaçar de la seva zona per fer lloc a Iglesias i tot el seu equip.

El problema d'aquestes pudors podria venir donat per estancament d'aigua i una mala canalització que fa que l'aigua es podreixi en una banda sense ser evacuada.

Pel que fa a l'edifici de Serveis, el ramal que recull aigües dels vestuaris de la primera planta i dels seus de cafeteria, desmboca en una altra arqueta situada a l'habitació de quadre general elèctric de l'edifici i per tant un risc major a que s'estanqui l'aigua. 

Per solucionar tots aquests problemes de sanajament, el Ministeri de Presidència destinarà prop de 62.000 euros en arreglar els desperfectes.