Un any més tard de la defenestració de Pablo Casado com a president del Partit Popular (PP), Teodoro García Egea, qui va ser la seva mà dreta, encara es troba immers en política. I és que l'exsecretari general del PP encara conserva l'acta de diputat i presideix una comissió de baixa activitat sobre seguretat viària. Una activitat política que, tal com revela el diari El Mundo, li permet guanyar 6.724 euros al mes.

Malgrat que García Egea encara és diputat, la seva darrera intervenció al Congrés dels Diputats és del 16 de febrer del 2022. I pel que fa a la Comissió de Seguretat Viària que presideix, la darrera reunió va ser el 30 de novembre passat i, de moment, segons el rotatiu esmentat, no n'hi ha programada cap més a l'agenda. 

Egea ha perdut molt poder dins el PP. N'és prova el fet que ha passat d'asseure's a la primera línia, al costat de Cuca Gamarra i a prop de Pablo Casado, a ocupar un escó de la quarta fila. De fet, aquest dijous, quan s'ha complert un any del relleu de Casado, se l'ha pogut veure acudint al seu escó per votar. Però ho ha fet amb molta discreció i evitant els periodistes.

Guanya 6.724 euros per ser diputat i presidir una comissió

Segons l'escala de remuneracions dels diputats, l'exnúmero dos de Pablo Casado cobra mensualment 3.126 de sou base per ser diputat. A aquesta quantitat de diners cal sumar-li una indemnització, lliure d'impostos, de 2.008 euros per ser diputat per una província diferent de Madrid, ja que ell és murcià. A més, cal afegir-hi una altra suma de 1.590 euros per presidir la Comissió de Seguretat Viària. En total, 6.724 euros al mes i una targeta per a despeses de transport de 3.000 euros anuals. Per acabar-ho de reblar, si per motius de feina ha de viatjar, també se li cobreixen les dietes.

García Egea s'endinsa en el món de les criptomonedes

Després de quedar relegat a un segon pla com a polític, l’exsecretari general del PP ha trobat temps per interessar-se per les criptomonedes i, fins i tot, participar en un esdeveniment de criptomonedes organitzat per la plataforma d'intercanvis de criptomonedes Binance.

Així doncs, el passat 14 de setembre va participar en un acte de Binance. No és estrany que Egea hi hagi participat, ja que compagina la seva tasca parlamentària amb xerrades i conferències sobre tecnologia per la seva condició d'enginyer de telecomunicacions.

És campió del món en llançament d'os d'oliva

L'any 2008, Teodoro García Egea va convertir-se en campió del món en llançament d'ossos d'oliva en el concurs celebrat a Cieza (Murcia), el seu poble natal, per la festa major. Concretament, va aconseguir una marca de 16,84 metres. Una distància que li va permetre emportar-se la samarreta verda de campió del món de llançament d'os d'oliva.