Després de l'enganxada de cartells d'aquesta mitjanit, aquesta és l'agenda de la campanya electoral per al dimarts 5 de desembre:

JuntsXCat

Tarda: Míting a Reus amb videoconferència de Carles Puigdemont a les 19:00h. Ubicació: Teatre Bartrina, plaça del Teatre,1, Reus.

ERC

Matí: Míting a la Model amb Marta Rovira i Alfred Bosch a les 12:00h. Ubicació: Presó la Model, carrer Entença, 155, Barcelona.

Tarda: Míting a Tàrrega amb Marta Rovira i Antoni Castellà (Demòcrates per Catalunya) a les 19:00h. Ubicació: Pavelló del Club Natació Tàrrega, carrer de la Verge de Montserrat, sn, Tàrrega.

Cs

Matí: Roda de premsa d'Inés Arrimadas a l'Agència Efe a les 11:30h. Ubicació: Agència Efe, Barcelona.

Tarda: Míting a Granollers amb Inés Arrimadas i Albert Rivera a les 19:00. Ubicació: Teatre Auditori de Granollers, carrer de Torras i Bages, 50, Granollers.

PSC

Matí: Reunió de Miquel Iceta a l'aeroport del Prat amb representants dels treballadors a les 11:30h. Ubicació: Agrupació socialista del Prat, carrer Jaume Casanovas 162, baixos, el Prat de Llobregat.

Tarda: Míting a Sant Andreu de la Barca amb Miquel Iceta i el president d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, a les 19:00h. Ubicació: Teatre Núria Espert, plaça Federico García Lorca, 1, Sant Andreu de la Barca.

CatComú Podem

Matí: Conferència de Xavier Domènech al Cercle d'Economia a les 12:30h. Ubicació: Cercle d'Economia, carrer Provença 298, Barcelona.

Tarda: Míting a Cornellà de Llobregat amb Xavier Domènech i l'exsecretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, a les 19:00h. Ubicació: plaça Sant Ildefons, Cornellà.

PPC

Matí: Esmorzar informatiu de Xavier García Albiol amb la Junta d'Empresaris de Catalunya a les 9:30h. Ubicació: Hotel NH Calderón, Rambla de Catalunya, 26, Barcelona.

Tarda: Acte de campanya al Centre Cultural Galego Saudade de Barcelona amb Xavier García Albiol i el president de la Xunta de Galícia, Antonio Núñez Feijoó, a les 19:00h. Ubicació: Centro Cultural Galego Saudade, carrer Chapi, 18-20, Barcelona.

CUP

Matí: Roda de premsa amb Eduard Calvo i Maria Sirvent a la Ciutat de la Justícia a les 10:30h. Ubicació: Gran Via de les Corts Catalanes, 111, Barcelona.

Tarda: Míting a Lleida amb Mireia Boya i Gabriela Serra a les 19:30h. Ubicació: Teatre Principal de Lleida, plaça de la Paeria, 7, Lleida.