El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, acompanyarà al candidat socialista a les eleccions del 21 de desembre, Miquel Iceta, en un acte a Tarragona i un a Mataró.

JuntsXCat

12:00h. Acte a La Garriga amb Carles Puigdemont i Elsa Artadi. Lloc: Auditori Municipal de Música Josep Maria Aymerich, plaça Josep Mauri Serra, 1, La Garriga.

20:00h. Míting a Igualada. Lloc: Ateneu Igualadí, carrer Sant Pau, 9, Igualada.

ERC

12:00h. Míting a Vilanova i la Geltrú amb Raül Romeva, Carles Mundó, Gabriel Rufián Antoni Castellà

Cs

11:30h. Míting a Girona amb Inés Arrimadas, Albert Rivera i Jean Castel. Lloc: Auditori De Girona, Passeig de la Devesa, 35, Girona. 

PSC

12:00h. Míting a Tarragona amb Miquel Iceta i Pedro Sánchez. Lloc: Palau de Congressos de Tarragona, carrer Arquitecte Rovira, 2, Tarragona.

19:00h. Acte públic a Mataró amb Miquel IcetaPedro Sánchez  i David Bote, l'alcalde de Mataró. Lloc: Tecnocampus de Mataró, Avinguda d'Ernest Lluch, 32, Mataró.

CatComú

12:00h. Míting a Terrassa amb Xavier Domènech i Pablo Echenique, secretari d’Organització i Programa de Podemos. Lloc: Nova Jazz Cava, passatge Tete Montoliu, Terrassa.

18:00h. Míting a Lleida amb Xavier Domènech i Jaumer Barberà. Lloc: Sala Alfred Perenya IMAC, Avinguda de Blondel, 64, Lleida.

PP

13:00h. Míting a Sant Sadurní d'Anoia amb Xavier García Albiol, Andrea Levy i Dolors Montserrat. Lloc: Plaça Pau Casals, 6, Sant Sadurní d'Anoia.

CUP

12:00h. Míting a Blanes