La segona jornada de la campanya electoral de cara a les eleccions estarà marcada per la participació de Raül Romeva en un acte electoral a Valls dos dies després d'haver sortit de la presó d'Estremera.

JuntsXCat

Migdia: Jordi Turull visita la família de Carles Puigdemont a Amer, Girona.

Tarda: Míting a Brussel·les amb Carles Puigdemont i Artur Mas a les 18:00h. 

ERC

Matí: Míting “La diversitat al Parlament”, a Barcelona amb Marta Rovira i Ruben Wagensberg a les 12:00h. Ubicació: Auditori CCCB, carrer Montalegre, 5, Barcelona.

Tarda: Míting a Valls amb Raül Romeva i Joan Tardà a les 19:00h. Ubicació: Centre Cultural de Valls, plaça Francesc Layret, sn, Valls.

Cs

Matí: Míting de commemoració de la Constitució amb Inés Arrimadas a Barcelona a les 11:30h. Ubicació: Plaça Universitat, Barcelona.

PSC

Matí: Acte de commemoració de la Constitució amb Miquel Iceta a Rubí a les 10:00h. Ubicació: Plaça de la Constitució, Rubí.

Migdia: Míting a Canovelles amb Miquel Iceta i Emiliano Cordero, alcalde de la població, a les 12:00h. Ubicació: Teatre Can Palots, Carrer Barcelona 8, Canovelles.

CatComú

Matí: Míting "Catalunya motor de canvi" a Barcelona amb Xavier Domènech i Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde de Barcelona, a les 11:30h. Ubicació: ESCI-UPF, Passeig de Pujades, 1, Barcelona.

Tarda: Míting "Tenim molt en comú" a Mataró amb Xavier Domènech i Elisenda Alamany, a les 19:00h. Ubicació: Casal de la Nova Aliança, carrer Bonaire, 25, Mataró.

PP

Matí: Míting a Barcelona amb Xavier García Albiol i Diego Gago, president nacional de Nuevas Generaciones a les 10:15h. Ubicació: Hotel Alexandra, carrer Mallorca, 251, Barcelona.

Tarda: Visita de Xavier García Albiol a la Fira de Sant Boi a les 18:00h. Ubicació: Fira de Sant Boi, Ronda Sant Ramon amb carrer Balldiri Aleu, Sant Boi de Llobregat.

CUP

Matí: Roda de premsa a Barcelona amb Vidal Aragonès a les 11:30, per valorar l'actualitat política. Ubicació: Fecsa Endesa, Av. de Vilanova, 12, Barcelona.

Tarda: Roda de premsa de Carles Riera a l'Agència catalana de notícies a les 17:00h. Ubicació: ACN, Barcelona