El PSC celebra el seu míting central a Barcelona, el candidat, Miquel Iceta, estarà acompanyat de Pedro Sánchez i José Luís Rodríguez Zapatero.

JuntsXCat

13:30h. Botifarrada solidària per La Marató amb Carles Puigdemont, Josep Rull i Jordi Turull a Sant Celoni. Lloc: Camp municipal d’esports, passeig dels Esports, s/n, Sant Celoni.

ERC

12:00h. Acte de campanya a Mataró amb Carme Forcadell i Gabriel Rufián. Lloc: plaça Occitània, Mataró.

Cs

11:30h. Míting central a l'Hospitalet de Llobregat amb Inés Arrimadas i Albert Rivera. Lloc: Pavelló 2 de la Fira Barcelona Gran Via, carrer de la Botànica, 4, l'Hospitalet de Llobregat.

PSC

11:30h. Míting central amb Miquel Iceta, Pedro Sánchez i José Luís Rodríguez Zapatero a Barcelona. Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona, plaça de Willy Brandt, 11-14, Barcelona.

CatComú

12:00h. Acte de campanya a Blanes amb Xavier Domènech, Alberto Garzón i Jéssica Albiach a Blanes. Lloc: Teatre municipal Blanes, carrer Ample 26, Blanes.

PP

12:30. Míting a Salou amb Xavier García Albiol, Mariano Rajoy i el candidat per Tarragona, Alejandro Fernández. Lloc: Teatre Auditori Salou, carrer de l’Advocat Gallego, 2, Salou.

CUP

12:00h. Acte de campanya a Sabadell amb Maria SirventVidal Aragonès i Anna Gabriel. Lloc: plaça dels Mercets, Sabadell.

17:30h. Acte de campanya a Girona amb David Fernàndez, Mireia Boya i Albano Dante Fachin. Lloc: Fira de Girona, passeig de la Devesa, 34, Girona.

Debat

21:00h. Segon debat televisat amb tots els partits amb representació parlamentària a La Sexta.

La Marató

Alguns partits demà tindran els seus candidats a les centraletes de La Marató de TV3 atenent les trucades. JuntsXCat comptarà amb Jordi Turull, Quim Torra, Aurora Madaula, Laura Borràs, Josep Rull, Elsa Artadi i Eduard Pujol. Així com Marta RoviraJenn DíazGabriel RufiánAlfred BoschAlba VergésRoger TorrentMarta Vilalta i Òscar Peris seran els candidats d'ERC que rebran les trucades a la Fira de Barcelona. Per la seva banda el candidat del PP, Xavier García Albiol, també hi participarà.