Junts per Catalunya celebra el seu míting central a Barcelona amb Carles Puigdemont i  Jordi Sànchez.

JuntsXCat 

12.30h. Acte “Jo amb el president” amb el suport de representants de la societat civil a Carles Puigdemont. Lloc: Local Junts per Catalunya, carrer Jesús, 3, Barcelona.

19:30h. Míting central a Barcelona amb Carles Puigdemont i Jordi Sànchez. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron, passeig de la Vall d'Hebron, 166-176, Barcelona.

ERC

19:00h. Míting a Lleida amb Raül Romeva, Gabriel Rufián i Ernest Maragall. Lloc: Pavelló dels Magraners, carrer Vila-Rodona, sn, Lleida

Cs

19:00h. Acte polític a Santa Coloma de Gramanet amb Inés Arrimadas i Javier Nart, eurodiputat. Lloc: Plaça de Pau Casals, Santa Coloma de Gramenet.

PSC

12:30h. Acte sobre educació amb Miquel Iceta i Esther Niubó, portaveu del PSC, a Castelldefels. Lloc: Casal dels Infants de Can Vinader, rambla Blas Infante, 10, Castelldefels.

19:00h. Acte públic a l'Hospitalet de Llobregat amb Miquel Iceta, Núria Marín, alcaldessa de la població, i Josep Borrell, expresident del Parlament europeu. Lloc: Auditori La Torrassa, carrer Santiago Apòstol, 40, L'Hospitalet.

CatComú

19:00h. Míting a Badalona amb Xavier Doménech, Jean Luc Melénchon, líder de la formació França Insubmissa, i Owen Jones, escriptor i periodista britànic. Lloc: Pista Poliesportiva Joaquim Blume, carrer de la Selva, 36, Badalona.

PP

12:30h. Acte a Barcelona amb Xavier García Albiol i Pablo Casado. Lloc: Museu d’Història de Barcelona, Plaça del Rei, Barcelona. 

CUP

13:00h. Acte a Reus amb Xavi Milian, número 1 per Tarragona. Lloc: Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, avinguda Dr Josep Laporte, 2, Reus.

19:30h. Míting a Taragona amb Carles Riera i Xavi Milian. Lloc: Palau De Congressos, carrer Arquitecte Rovira, Tarragona.