Esquerra Repúblicana de Catalunya presenta demà les seves mesures de govern a Barcelona en un acte amb Marta Rovira, Carme Forcadell i Roger Torrent. 

JuntsXCat

20:00h. Míting amb Carles Puigdemont i Josep Rull a Vic. Lloc: Teatre Atlàntida, carrer Francesc Maria Masferrer, 4, Vic.

ERC

12:00h. Acte "Mesures republicanes de Govern" amb Marta Rovira, Raül Romeva i Roger Torrent a Barcelona. Lloc: Auditori Meier del MACBA, plaça de Joan Coromines, Barcelona.

19:00h. Míting amb Marta Rovira i Carme Forcadell a Girona. Lloc: Palau de Congressos de Girona, passeig de la Devesa, 35, Girona.

19:00h. Acte polític amb Raül Romeva, Albano Dante Fachín i Alfred Bosch a Barcelona. Lloc: Casinet d'Hostafrancs, carrer Rector Triadó, 53, Barcelona. 

Cs

19:00h. Acte polític amb Inés Arrimadas a Sabadell. Lloc: Fira de Sabadell, plaça de la Sardana, 7, Sabadell.

PSC

12:00h. Acte municipalista a Barcelona amb Miquel Iceta, Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet, i Jaume Collboni, regidor a Barcelona. Lloc: Espai Francesca Bonnemaison, carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona.

19:00h. Acte públic amb Miquel Iceta i Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears, a Rubí. Lloc: Teatre Municipal La Sala, carrer de Miguel de Cervantes, Rubí

CatComú

12:00h. Passejada amb Xavier Doménech pel mercat de Sant Adrià. Punt de trobada: Mercat de Sant Adrià, avinguda Catalunya, 96 cantonada amb avinguda de les Corts Catalanes, Sant Adrià del Besós.

19:00h. Míting a Sabadell amb Xavier Doménech i Jaume Barberà. Lloc: Rambla Fiveller, 7, Mollet del Vallès.

PP

13:00h. Soraya Sáenz de Santamaría clausura un acte a Reus amb Alejandro Fernández, cap de llista per Tarragona. Lloc: Hotel NH Reus, avinguda Marià Fortuny, 85, Reus.

19:00h. Passejada per Sabadell amb Xavier García Albiol. Punt de trobada passejada: Plaça de les Illes Cies, Sabadell.

CUP

12:30h. Acte amb Benet Salellas i Mireia Vehí a Barcelona. Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rambla de Catalunya, 10, Barcelona.

19:00h. Acte polític a Terrassa amb Maria Sirvent, número dos a la llista per Barcelona. Lloc: Cinema Catalunya, carrer Sant Pere, 9, Terrassa.