La vicepresidenta del govern espayol, Soraya Sáenz de Santamaría, viatja a Barcelona per fer campanya amb el candidat del PP Català, Xavier García Albiol.

JuntsXCat

12:30h. Acte sectorial a Barcelona amb Carles Puigdemont. Lloc: Local de Junts per Catalunya, carrer Jesús, 3, Barcelona.

20:00h. Míting a Tortosa. Teatre Auditori Felip Pedrell, Passeig de la Ribera, 11, Tortosa.

ERC

12:00h. Acte sobre Economia i Treball a Terrassa. Lloc: Leitat Technological Center, carrer de la Innovació, 2, Terrassa.

19:30h. Míting a Sant Carles de la Ràpita amb Raül Romeva i Lluís Salvadó. Lloc: Pavelló Firal de La Ràpita, avinguda dels Alfacs sn, Plaça 1 d'Octubre, Sant Carles de La Ràpita.

Cs

11:00h. Acte a Vilanova i la Geltrú amb Inés Arrimadas.

19:00h. Míting a Cornellà amb Inés Arrimadas i Juan Carlos Girauta. Lloc: Parc de la Ribera, Cornellá de Llobregat.

PSC

19:00h. Míting a Badalona amb Miquel Iceta, Ángel Gabilondo i Núria Parlon. Lloc: Centre Internacional de Negocis (BCIN), carrer Marcus Porcius 1, Badalona.

CatComú

12:00h. Passejada per vilafranca del Penedès amb Xavier Domènech i Ramon Arnabat, regidor de Vilafranca en Comú.

19:00h. Míting a Tarragona amb Xavier Domènech i Pablo Iglesias. Lloc: Centre Cívic Bonavista, carrer Onze, 13, Tarragona.

PP

16:30h. Xavier García Albiol i Soraya Sáenz de Santamaría es reuniran amb representants de gremis de la restauració. Lloc: Hotel Claris, carrer Pau Claris, 150, Barcelona.

CUP

19:30h. Míting a l'Hospitalet de Llobregat amb Vidal AragonèsMireia Vehí. Lloc: Auditori de la Farga Congress, carrer Girona, 10, Hospitalet de Llobregat.