L’Advocacia de l’Estat no acusat els responsables del procés per rebel·lió però sí per sedició i suma una petició de penes que superen els 100 anys de presó.

Oriol Junqueras Vies: 12 anys de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Joaquim Forn Chiareillo: 11 anys i 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Jordi Turull Negre: 11 anys i 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Raül Romeva Rueda: 11 anys i 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Josep Rull Andreu: 11 anys i 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Dolors Bassa Coll: 11 anys i 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació absoluta pels delictes de sedició i malversació.

Meritxell Borràs: 7 anys de presó i 10 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació i multa de 10 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial pel feina i càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Carles Mundó Blanch: 7 anys de presó i 10 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació i multa de 10 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial pel feina i càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Santi Vila Vicente: 7 anys de presó i 10 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació i multa de 10 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial pel feina i càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Jordi Sànchez Picanyol: 8 anys de presó i 8 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de sedició.

Jordi Cuixart Navarro: 8 anys de presó i 8 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de sedició.

Carme Forcadell Lluís: 10 anys de presó i 10 anys d’inhabilitació per un delicte de sedició.

Lluís Maria Corominas: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Lluís Guinó Subirós: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Anna Simó Castelló: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Ramona Barrufet Santacana: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.

Joan Josep Nuet Pujals: Multa de 8 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball i càrrec públic per un any i quatre mesos per desobediència.

Mireia Boya Busquets: multa de 8 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència greu.