"Venen corbes", ha advertit l'advocat Gonzalo Boye sobre la informació difosa aquest dissabte que Suïssa fa més de sis mesos que no comparteix les seves investigacions sobre el rei emèrit Joan Carles I.

El fiscal de Ginebra Yves Bertossa no comparteix les seves últimes investigacions sobre els presumptes diners ocults de Joan Carles I a la Confederació Helvètica amb les autoritats espanyoles, segons han indicat fonts jurídiques a Vozpópuli. El desembre passat, el fiscal Luis Pastor va remetre al seu company suís comissió rogatòria, que no ha estat contestada, en la qual li reclamava més informació sobre les fundacions Lucum i Zagatka, amb les que suposadament hauria cobrat comissions el pare de l'monarca espanyol, Felip VI.

La Justícia d'aquest país sospita que l'Aràbia Saudita va poder haver pagat 100 milions de dòlars a la Fundació Lucum després que Joan Carles I aconseguís que el consorci espanyol rebaixés un 30% la seva oferta per construir l'AVE entre les ciutats de Medina i la Meca.