Toni Cantó segueix fent de les seves a la cadena de televisió ultra 7NN, que està a punt d'extingir-se arreu d'Espanya després d'haver abandonat la TDT de bona part de l'estat per reduir costos. Només es mantindrà a Madrid i haurà d'acomiadar el 50% de la seva plantilla, però no al seu presentador estrella i l'expolític, que utilitza aquesta cadena amb una audiència irrisòria per escampar odi contra els seus col·lectius fetitxes: les feministes i els independentistes. En aquest cas, s'ha fet viral el seu monòleg que es fixa en els primers, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona treballadora que se celebra cada 8 de març i que Cantó no ha volgut deixar passar per intentar fer riure el públic. Com si fos el presentador d'un late night americà, ha ironitzat amb un tema totalment caducat: la manifestació del 8 de març del 2020, quan la covid ja feia acte de presència al estat i que des de la dreta es va assenyalar com l'esdeveniment que va provocar l'expansió massiva del virus, tot i que aquell cap de setmana va estar ple d'actes multitudinaris sobre els que mai s'ha posat la lupa. 

"Aquesta setmana ha estat el Dia Internacional de la Dona, el famós 8-M que busca perseguir la igualtat i fins i tot superar als homes. Com en el 8-M del 2020, en què gràcies a la manifestació, les dones van aconseguir superar als homes en contagis. Però després van ser molt generoses, els van repartir entre tots", se sent dir al expolític valencià, que després de provar sort a diversos partits de dretes, ara es dedica a l'humor, tot i que sense gaire èxit, com es pot comprovar, recorrent a temes totalment caducats i que s'han demostrat falsos. Aquell mateix cap de setmana Vox, l'únic partit que (de moment) no l'ha fixat, celebrava un esdeveniment multitudinari i un dels seus líders, Javier Ortega Smith, es va passar l'acte tossint, mocant-se i donant la mà als assistents. Dies després va confirmar que estava contagiat. Amb tot, ningú l'ha assenyalat mai com a culpable de la pandèmia a Espanya, com sí que s'ha fet amb el moviment feminista. 

Cantó fa broma sobre les violacions i la llei del només sí és sí

Tot i que aquest és el tros de la seva intervenció que s'ha fet més viral a les xarxes, el seu monòleg no s'acaba aquí, sinó que aprofita per comentar la campanya del partit animalista PACMA, en què reclamaven un feminisme sense "distinció d'espècies", comparant una dona amb una vaca: "Ni oprimides ni opressores" ,era el lema del cartell que va provocar molta controvèrsia a les xarxes. Cantó també hi va voler ficar cullerada: "Una altra de les coses que hem vist aquest 8-M és una campanya de PACMA una mica animal. Aquest cartell és la millor manera de viatjar gratis: compara qualsevol dona amb una vaca i de l'hòstia que et dona aterres a Manchester", ha ironitzat, seguint el seu estil. 

"Al feminisme se li ha exigit que fos inclusiu amb les diferents ètnies, amb les classes socials i fins i tot amb els diferents genitals. Però el que no veiem venir és que a les dones els hi demanessin que integressin en les seves reivindicacions a les vaques", ha continuat Cantó, expert en acumular fracassos polítics, i ara també televisius, tenint en compte l'audiència del seu programa. A partir d'aquesta controvertida campanya de Pacma, no ha dubtat a carregar contra les polítiques feministes impulsades des del ministeri d'Igualtat, especialment la llei trans i la del només sí és sí: "Tindran dret a vot? Equipararan el seu so al d'un brau? I el més important: serà violació si te les folles i no diuen ni mu?", bromeja Cantó, abans de carregar contra Irene Montero i intentar fer un acudit, un altre cop sense gràcia,  sobre els trastorns d'alimentació: "Veure aquesta tropa d'activistes sense formació que no han tingut un sou fins que van arribar al govern espanyol em fa pensar que el 8-M és com la passarel·la de Cibeles: un munt de mortes de fam desfilant"