Quatre activistes de Femen s'han encadenat durant la matinada d'aquest diumenge a les portes de la plaça de toros de Vistalegre (Madrid), on se celebrarà un míting de Vox. "Femen s'encadena a les portes de Vistalegre abans del míting de Vox. Cadena feminista contra el vot feixista", ha publicat el compte espanyol de l'organització a Twitter.

Així mateix, Femen España ha destacat que les quatre activistes s'han encadenat durant tres hores a Vistalegre per boicotejar l'acte de Vox i que han estat desallotjades per la Policia al voltant de les 8 del matí. El míting de la formació que dirigeix Santiago Abascal està previst que comenci a les 10.00 hores sota el lema 'Vistalegre Plus Ultra', frase que figura a l'escut d'Espanya.

El míting de Vistalegre arriba en una setmana en què el partit ha patit la baixa d'una diputada nacional, la balear Malena Contestí, entre dures crítiques al partit de Santiago Abascal de "criminalitzar la dona, de ser homòfob i extremista". També han dimitit els presidents provincials de Zamora i Albacete, que s'afegeixen a altres baixes registrades en diferents punts del país.