Els acampats de la plaça Universitat de Barcelona preveuen mantenir la protesta malgrat que la pluja durant la matinada d'aquest dijous ha mullat les tendes de campanya així com els cartrons amb què les aïllaven del terra i les carpes que havien muntat.

Una de les participants en la protesta, la Laia, ha explicat a Europa Press que durant la jornada resituaran les tendes per allunyar-les dels llocs que s'inunden més fàcilment per "aguantar" la protesta. "De tot això s'aprèn", ha dit sobre els danys a les tendes que ha causat la pluja, i ha assenyalat que també milloraran l'aïllament amb lones que volen cosir al terra de les tendes.

Ha explicat que arran d'anteriors pluges ja havien pres noves precaucions, com col·locar algunes tendes a sobre de palets, però la de la matinada d'aquest dijous ha estat més forta i ha afectat més l'acampada.

Els acampats han demanat aquest mateix matí a través de les xarxes socials, mantes, tovalloles, sacs de dormir i roba, ja que la que tenia ha quedat xopa. A més, han col·locat diverses cintes a tall d'estenedor on intenten eixugar la roba que ha quedat molla durant la nit.

El trànsit a la Gran Via continua tallat entre Balmes i Aribau, i només està obert el carril bus del costat muntanya, per on també circulen taxis.