L'Ajuntament de Borriana, format per PP i Vox, ha decidit cancel·lar la subscripció de la biblioteca municipal a cinc revistes catalanes. Aquesta decisió ha aixecat polèmica pel seu to catalanofòbic i, fins i tot, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha exigit a Alberto Núñez Feijóo que "desautoritzi l'energumen" que ha vetat aquestes publicacions. El motiu de cancel·lar les subscripcions ha estat no continuar "promovent el separatisme català amb els diners dels borrianencs", segons va explicar el regidor de Cultura i diputat de Vox a les Corts Valencianes de Borriana, Jesús Albiol. Les cinc revistes afectades per aquest veto a Borriana (Castelló) són 'Camacuc', 'Cavall Fort', 'El Temps', 'Enderrock' i 'Llengua Nacional', totes elles publicades en català.

'Camacuc'

La revista 'Camacuc' és una de les que ha patit les conseqüències del govern del PP i Vox a Borriana. Es tracta d'una publicació en valencià que va començar a editar-se el 1984 i està dirigida al públic infantil. L'objectiu de la revista és difondre i normalitzar l'ús de la llengua, amb lectures entretingudes en format còmic, tot creat per autors valencians.

'Cavall Fort'

'Cavall Fort' és una revista en català també dirigida a nens i nenes a partir de 9 anys, amb un contingut variat per entretenir un públic infantil i juvenil i generar interès per la lectura. Nascuda el 1961, es publica cada quinze dies i conté reportatges, còmics, jocs, tallers, entrevistes, concursos, entre altres materials divertits i interessants. 

'El Temps'

L'Ajuntament de Borriana també ha decidit cancel·lar la subscripció al setmanari de política i cultura El Temps, editat a València per Edicions del País Valencià. Aquest setmanari es va fundar el 1984, impulsat per Eliseu Climent, amb l'ajuda d'altres personalitats com Joan Fuster. L'objectiu d'aquesta publicació era vertebrar la comunicació als Països Catalans.

'Enderrock'

La revista de música 'Enderrock' també ha estat vetada pel PP i Vox a Borriana. Es tracta d'una publicació mensual nascuda l’any 1993 especialitzada en la difusió del pop-rock realitzat en llengua catalana arreu dels Països Catalans. La revista està editada pel Grup Enderrock, empresa dirigida pel periodista Lluís Gendrau, i el 2004 va ser reconeguda amb el Premi Nacional a la Projecció Social de la Llengua Catalana, concedit per la Generalitat.

'Llengua Nacional'

La revista 'Llengua Nacional' és una publicació trimestral de l'Associació Llengua Nacional, una entitat que va sorgir el 1991 com un instrument per defensar el català, promoure la normalització de la llengua i vetllar per la unitat.