Comença el dimecres 27 de setembre i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

1. Primer no del Congrés a Alberto Núñez Feijóo

A les 9 del matí, i en directe pel Nacional, es reprèn el debat d’investidura. Es calcula que cap al migdia hi haurà la votació en què es veurà el primer no a què Alberto Núñez Feijóo sigui president espanyol. La sessió d’ahir es va caracteritzar pel menysteniment del PSOE amb una rèplica protagonitzada per l’exalcalde de Valladolid. 

2. Es reprèn el debat de política general

També a les 9, i també en directe pel Nacional, es reprèn al Parlament el debat de política general. La sessió començarà amb un cara a cara entre Salvador Illa i Pere Aragonès i tot seguit el debat serà amb Junts un any després que aquesta formació marxés del govern d’Esquerra. 

3. El Barça palma dos punts a Mallorca (2-2)

El Barça empata a Mallorca en un partit irregular dels blaugrana i marcat pels errors propis que van provocar els dos gols encaixats. Amb aquest resultat, el Girona es pot posar líder en solitari de la Lliga si aquest vespre guanya al Vila-real.

4. Polèmica entre Àngel Llàcer i els crítics musicals

Una part de la crítica musical de Barcelona s’ha plantat i ha decidit no parlar de la nova estrena de “The Producers”. Segons avança Catalunya Ràdio, el motiu és que el director del musical, Àngel Llàcer ha decidit no convidar-los, com es fa tradicionalment a les estrenes teatrals.

5. El temps: la setmana de la marmota

Cap novetat amb el temps que segueix igual que fa dies. Una mica de fresca al matí i sol i calor al migdia. A mitjà termini no es veu cap canvi perquè l’anticicló està molt assentat sobre la península Ibèrica.