"Agafar tota la pasta possible i donar-nos pel cul als espanyols". Aquesta és una de les moltes 'floretes' que etziba un cambrer ―suposadament l'amo― del restaurant Casa Zaragoza del passeig marítim de València a un emigrant africà, pel que sembla un gorrilla, que havia anat a l'establiment a canviar les monedes que havia recollit durant la seva tasca.

Segons informen El Diario i Voz Pópuli, el cambrer, en veu alta i en públic, i mentre altres companys li riuen les gràcies i d'altres mostren més vergonya que una altra cosa, compta 20 euros de les monedes que li ha portat i quan acaba, en to burleta, implica el president espanyol Pedro Sánchez en la seva arenga xenòfoba i racista: "Lliures d'impostos, eh? I a la butxaca eh? Visca Espanya, i visca el Pedro Sánchez, i la dona, que ara s'ha fet la presidenta de l'Àfrica, ben aviat us truca a tots i us posa a la porta perquè us la folleu".

En la rúbrica, el cambrer denota la seva indignació amb el gorrilla perquè no pagui impostos pel seu treball, així mentre li dona un bitllet de vint euros li diu: "Netets per a tu, i jo la meitat, jo espanyol, i a sobre pagant imposats per a tu", li dona uns cops al braç i mentre l'humiliat, després d'aguantar tot el ruixat, marxa amb els diners, el cambrer li llança un sorneguer "viva Espanya".

Campanya en xarxes

Després de conèixer-se aquest vergonyós capítol, les xarxes han cremat replicant el vídeo: