El cadàver d'un home ha estat trobat dins del maleter d'un vehicle a Alacant i la Policia Nacional prova de determinar si aquesta troballa té relació amb un tiroteig registrat el desembre passat a la localitat alacantina de Petrer entre dues bandes rivals.

La troballa s'ha produït entre les 14.30 i les 15.00 hores, i el vehicle ha estat localitzat en la via pública a la zona de Sant Gabriel, a la capital alacantina, on s'han personat els agents per realitzar una inspecció tecnicoocular, segons han informat Efe fonts pròximes al cas.

El cos, pel que sembla encara sense identificar, ha estat traslladat per ordre judicial a Medicina Legal de l'Institut Anatòmic Forense on se li practicarà l'autòpsia que determinarà les causes de la mort.

Els investigadors creuen que el vehicle on ha aparegut el cos sense vida de l'home estaria implicat en un tiroteig entre dos grups rivals de presumptes traficants de drogues ocorregut el passat mes de desembre a Petrer (Vinalopó Mitjà).

En aquesta baralla es van veure implicats, almenys, cinc homes, de nacionalitat espanyola i colombiana, i hi va haver dos ferits, uns dels quals va fugir.

La Policia Nacional, que continuava investigant aquest succés, va detenir llavors tres persones, va desmantellar un laboratori de cocaïna en un xalet de Petrer i va intervenir armes i munició.