A veure, definitivament ja li ha quedat del tot clar, o encara no? No? Però... què m'està dient? Doncs escolti, ara sí que ja és culpa seva de vostè, eh. Perquè no serà que no li hagin ensenyat el camí correcte de totes les maneres possibles. Va, repeteixi-ho amb mi: “Aquí, qui es pot manifestar, protestar, ocupar l'espai públic, tallar carrers i el que calgui sempre són els altres. Mai els uns”. Què, per fi li ha quedat clar el concepte? Doncs ara el repeteix mil cops. I quan acabi, mil més. Per si encara li quedés algun dubte sobre el funcionament del mecanisme.

Que vostè és una miqueta nazi i li ve de gust passejar-se amb altres amics com vostè pel barri de Madrid que és la icona del col·lectiu LGTBI (perquè ja ho sap, aquí tots formem part d'un col·lectiu o altre)? Doncs endavant, que a Chueca hi falta gent! Que convoca la mani en contra de l'agenda 2030, un projecte coordinat per Nacions Unides per eradicar la pobresa i afavorir un desenvolupament igualitari i sostenible? Bé, estar en contra dels pobres i que deixin de ser-ho és fer-los un favor. Sí, perquè els pobres, com que no tenen res, no ha de patir per perdre alguna cosa. En canvi els rics, si deixen de ser-ho encara que sigui una miqueta, pateixen una pena tan terrible, pobrets! Que a la mani s'hi criden consignes com “fora maricons dels nostres barris”, “fora sidosos de Madrid” i “tu no ets espanyol perquè no ets blanc”? A veure, amb tot això de la pandèmia, la gent ha patit molt i ha d'esbravar-se d'alguna manera o altra. Que entre crit i crit s'hi fan salutacions nazis? Bé, a veure una cosa, no ho fan amb malicia. Total, que no passa res i vostè i els seus col·legues podran fer el recorregut previst i escortats per membres del Cos Nacional de Policia, no fos cas que es perdessin. O que es trobessin de cara un pobre o un maricón i llavors tinguessin un disgust i fos necessari denunciar-los. A ells, per suposat!

Que vostè vol fer un botelló, cosa que està prohibida per la llei? Doncs en convoca un. Al campus universitari de Bellaterra mateix. I allà, acompanyat de sis mil persones més, roba als pisos de la residència dels estudiants, fa malbé els trens amb els que s'hi desplaça, provoca problemes d'ordre públic, realitza delictes inclosos al codi penal, s'hi està l'estona que vulgui i quan se'n cansa, ho deixa tot fet una merda i endavant! Però, sobretot, no pateixi que no hi intervindrà ningú. Ah, i si Bellaterra l'enxampa lluny i li va millor anar de festa a Tiana i acabar-la fent fugir a hòsties a la policia que ha fet venir avisant-los d'un fals apunyalament, tal i com es veu en aquest vídeo via Anna Punsí, doncs no se n'estigui pas!

I, si per casualitat, cap d'aquestes coses li fes patxoca i preferís incitar a la violència contra el President de la Generalitat sense que passi res, per què no hauria de poder fer-ho, oi?

Sobretot, i per sobre de tot, si vostè és dels altres, faci el que li surti de l'escrot i no es reprimeixi, a veure si al final tindrà un trauma. Ara bé, si és dels uns, dels que vostè ja sap, ni se li acudeixi obrir boca. Els que són dels uns no tenen dret ni a manifestar-se ni a expressar-se i qualsevol cosa que pensin, diguin o facin serà considerada un greu delicte que serà convenientment castigat. Conclusió? Faci el favor de rendir-se d'una vegada i passi's al bàndol dels altres, que és el bo. Si vol viure tranquil, esclar. I tranquil·la. I tranquil·li. Ja veurà com la vida li somriu, serà més feliç, no tindrà disgustos i podrà fer tot el que li roti impunement. Sense cap problema.