Algun dia algú haurà de fer el recull de totes les mentides, intoxicacions, falsificacions, manipulacions i invencions variades creades per l'Estat, publicades pels seus mitjans amics i relacionades amb el procés. Com que per publicar una versió en paper caldria tallar tots els boscos del planeta, millor fer directament la versió digital. Calculo que ocuparia uns mil yottabytes. Tenint en compte que cada yottabyte és equivalent a mil bilions de gigues, crec que tindríem prou memòria per fer la versió reduïda. La que seria de butxaca, com si diguéssim.

I en aquest recull, tindrà un espai destacat el famós cas conegut com el de la incineradora de Sant Adrià del Besòs i que avui ha desmuntat la justícia espanyola radicada a BCN. No el 13, per suposat, però sí el jutjat 22. Imagini's com devia ser la cosa!

Ah, quants records! Quins titulars més bonics vam veure en el seu moment. I quines informacions més entranyables vam poder llegir. L'argument era que “els Mossos de Trapero” (així eren descrits) havien intentat fer desaparèixer el rastre de centenars de documents comprometedors que demostraven actuacions molt il·legals, lletges i dolentes.

Recordo amb una passió especial aquella entranyable peça on s'afirmava que els Mossos havien intentat dur a cremar la nota original de la CIA, la famosa The Nota, on s'avisava dels atemptats de BCN i Cambrils. Una peça on encara ara hi ha escrit que volien destruir la nota perquè “hi havia molta pressa per desfer-se’n”. Com si The Nota no pogués trencar-se a bocins i cremar-se en un cendrer de qualsevol despatx... No, era millor passejar-la per tota la ciutat en una furgoneta i dur-la a un lloc on algú la podia trobar.  

Però encara recordo amb més passió una altra peça on s'intentava relacionar la crema de documents amb una delirant xarxa d'espionatge que tenia... “pisos francs”!!!

Incineradora 1

I en aquests pisos... ufff, les coses que hi passaven!

Incineradora 2

Doncs al final resulta que aquests documents i tota la resta de documents no eren papers híper secrets obtinguts il·legalment per una trama d'éssers verds amb antenes arribats d'altres planetes sinó que eren uns fulls sense cap valor.

Naturalment qui va publicar tot allò, entre avui i demà publicarà rectificacions i demanarà perdó per haver mentit sabent que mentia. Segur. Vaja, puc posar la mà al foc que això serà així. No, esperi... què dic la mà... les DUES MANS!!!

Ah per cert, vostè no sabrà d'algun especialista en cremades de primeríssim grau? No, per si de cas.