El senyor Ramiro Grau Morancho signa els seus articles afirmant que és exfiscal de Saragossa, advocat i acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació. Coincidint amb el Dia de la Dona, el senyor Grau ha publicat una peça a Alerta Digital, un mitjà que, així com per resumir, considera que Franco era massa d'esquerres. 

Doncs bé, el titular de la seva reflexió ja ens situa força en el que vindrà després. I aquest després supera totes les expectatives negatives. És allò de començar llençant un parell de bombes atòmiques en una escola i un hospital i a partir d'aquí anar pujant: 

Bé, un cop centrat el tema, el gran Grau ens regala el seu saber en vuit punts, vuit. En el primer ens vindria a dir que no és molt partidari del feminisme, cosa que ja havíem intuït. I hi afegeix paraules d'amor per milions de persones, en general.

El segon punt és la demostració del seu profund coneixement del feminisme i de les feministes. Les coneix a totes. Per fora i, sobretot, per dins. I això li permet arribar a la conclusió expressada en l'última frase: 

Efectivament, per fer aquesta afirmació final es confirma que en Grau ha parlat amb totes les feministes. Una per una. I ell ja ha vist que no, que no hi arriben. Que justegen molt. Constatat això, arribem al que segurament és el punt més interessant de tots. I ho és perquè la densitat intel·lectual que acumula és absolutament aclaparadora: 

Com veu, a pesar del gran nivell demostrat pel nostre pensador de lúcida agudesa absolutament inabastable, la seva grandesa i el seu saber són tan enciclopèdics que és capaç de trufar les seves reflexions amb un llenguatge popular. Es percep amb el "pillan cacho" i amb el "llevarse a la boca". Només espero que un dia que vagi per la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació o a la fiscalia que va tenir el plaer d'acollir-lo, el nostre homenet no es confongui i, pensant-se que s'està amb gent vulgar com vostè i jo, els digui a la resta d'acadèmics: "¿Pillas cacho, chato?" o "Ahora mismo no sé si llevarme a la boca alguna hembra o el desagüe de una pocilga de 673 mil gorrinos. Todos ellos machos, por supuesto". Seria terrible. Sobre la resta, bé, queda clar que si no ets lesbiana o bisexual no tens futur feminista i que les divorciades ho són perquè un cop passats els fogots inicials, el marit ja no les aguanta. Entenc que el marit llavors es busca algú altre per seguir calmant la calor que li brolla de forma espontània i natural i que quan ja la té coberta torna a marxar. Vaja, que la maleta sempre és a la porta per anar marxant a la recerca de noves atraccions carnals.

I és així com arribem al quart punt, on queda demostrat que hi ha fills que no han estat concebuts d'una manera sana. Desconec en quin casos s'esdevé tal fatalitat i com s'evita. I això em neguiteja...

Ja ha quedat clar que en Grau coneix totes les feministes però resulta que, cosa que jo ja sospitava, el molt "tremendu" també coneix totes les dones. I sap com són. Ara bé, qui avisa no és traïdor i ja s'ho trobaran...

En canvi, les dones casades "feliçment", que són les que estan casades com el senyor Grau digui que han d'estar-ho, ni són envejoses ni miserables sinó que són intel·ligents.

Per tant, agafem-nos de les mans i aprofitem el dia per salvar l'ànima de les maleïdes pecadores que volen desenvolupar un projecte vital i professional en comptes de fer el sopar a un marit que, per sort per a ella, encara manté l'atracció carnal primera.

I arribats a aquest punt, vostè em dirà: "Cal fer-se ressò del que excreten personatges com aquest? Si els fem d'altaveu, escampem el seu missatge". I potser després afegirà: "Escolti, però vostè no està a favor de la llibertat d'expressió? Doncs que en Grau digui el que vulgui". I llavors jo li diré: Sí a tot. El problema és que aquest senyor ha estat fiscal. La qüestió és que aquest senyor no diu això en un bar després d'haver-se begut una ampolla de Cynar, una de Ponche Caballero i dues de pacharan. No, aquest personatge escriu i publica un article usant la seva condició d'exfiscal i de membre de la Real Acadèmia de Jurisprudència i Legislació. I aquí el gran dubte és saber quants com ell encara treballen de fiscal i/o formen part de les diferents reials acadèmies existents. Perquè, esclar, si se'ls en va colar un com aquest, se'ls en poden haver colar 456.902. O més... 

Iu Forn
Opinió La Copa de la Reina Iu Forn